



Agenda: Shared Care Partners in Care Event

Project Leads and Project Managers Only

Day One

October 16, 2024 | 8:30am to 3:00pm *Breakfast available from 7:30am

TIME	ITEM	ROOM
7:30 – 8:30am (60 mins)	BREAKFAST & REGISTRATION	Palm Court Room
8:30 – 8:50am (20 mins)	Traditional Welcome	Crystal Ballroom
9:00 – 9:20am (20 mins)	MC Welcome & Icebreaker	Crystal Ballroom
9:25 – 9:40am (15 mins)	Shared Care & Strategic Initiatives VP Remarks	Crystal Ballroom
9:45 – 11:05am (80 mins)	 Quality Improvement Refresh Developing a Strong Aim Statement Benefits of a Driver Diagram in Planning a Quality Improvement Project 	Crystal Ballroom
11:05 – 11:25am (20 mins)	BREAK	Palm Court Room
11:25 – 12:05pm (40 mins)	Measurement Plan & Data Collection for Quality Improvement	Crystal Ballroom
12:10 – 12:30pm (20 mins)	Project Lead Experience in Project Data Collection	Crystal Ballroom
12:35 – 1:40pm (65 mins)	LUNCH	Palm Court Room
1:40 – 2:50pm (70 mins)	Project Evaluation and Closing	Crystal Ballroom
2:50 - 3:00pm (10 mins)	Closing	Crystal Ballroom







Agenda: Shared Care Partners in Care Event

Day Two

October 17, 2024 | 8:30am to 3:00pm | Dinner: 6:00pm to 8:30pm *Breakfast available from 7:30am

TIME	ITEM	ROOM
7:30 – 8:30am (60 mins)	BREAKFAST & REGISTRATION	Palm Court Room
8:30 – 8:50am (20 mins)	Traditional Welcome	Crystal Ballroom
9:00 – 9:10am (10 mins)	Housekeeping	Crystal Ballroom
9:10 – 9:30am (20 mins)	Shared Care Co-chair Remarks	Crystal Ballroom
9:35 – 9:50am (15 mins)	Doctors of BC President Remarks	Crystal Ballroom
9:55 – 10:25am (30 mins)	Keynote	Crystal Ballroom
10:30 – 10:45am (15 mins)	Opportunities Across the Joint Collaborative Committees	Crystal Ballroom
10:50 – 11:15am (25 mins)	BREAK	Palm Court Room
11:15 – 12:20pm (65 mins)	Engaging with Health Care Partners	Crystal Ballroom
12:20 – 1:30pm (70 mins)	LUNCH	Palm Court Room
1:30 – 1:50pm (20 mins)	Perinatal Communities of Practice	Crystal Ballroom
1:55 – 2:45pm (50 mins)	PQI, Alums & Spreading Quality Improvement	Crystal Ballroom
2:50 - 3:00pm (10 mins)	Closing	Crystal Ballroom
	BREAK	Palm Court Room
6:00 – 8:30pm	Networking & Celebratory Dinner • Shared Care Successes - Storyboards	Palm Court Room & Crystal Ballroom





Agenda: Shared Care Partners in Care Event

Day Three

October 18, 2024 | 9:00am to 1:30pm *Breakfast available from 8:00am

TIME	ITEM	ROOM
8:00 – 9:00am (60 mins)	BREAKFAST	Palm Court Room
9:00 – 9:10am (10 mins)	Welcome	Crystal Ballroom
9:10 – 9:40am (30 mins)	Ministry of Health Presentation and Discussion	Crystal Ballroom
9:45 – 10:00am (15 mins)	BREAK	Palm Court Room
10:00 – 11:00am (60 mins)	Project Rapid-Fires: PSC Priorities	Crystal Ballroom
11:05 – 12:25pm (80 mins)	Rapid Fires: Equity, Diversity and Inclusion, Cultural Safety and Humility	Crystal Ballroom
12:30 – 1:30 (60 mins)	LUNCH	Palm Court Room
1:00 – 1:10pm (10 mins)	Closing & Evaluation	Crystal Ballroom